Mhy Etelä-Savon puheenjohtaja Kaisa Ralli ehdolle MTK:n metsäjohtokuntaan

etela-savo

TIEDOTE 15.10.2024

Mhy Etelä-Savon hallitus esittää Kaisa Rallia, agrologia ja metsätalousteknikkoa, MTK metsäjohtokunnan jäseneksi. Ralli on kokenut metsänomistaja ja maaseutuyrittäjä Sulkavalta, jolla on vankka tausta metsäalan luottamustehtävissä.

Kaisa Ralli on palvellut aktiivisesti Metsänhoitoyhdistyksen hallituksessa ja toiminut viimeiset kaksi vuotta Mhy Etelä-Savon puheenjohtajana. Hän on myös osallistunut MTK metsävaltuuskunnan ja jäsenpalveluvaliokunnan työhön, mikä on syventänyt hänen ymmärrystään järjestön toiminnasta. Rallin sitoutuminen ja osaaminen ovat tulleet tutuiksi myös kunnallisessa päätöksenteossa, sillä hän toimii Sulkavan kunnanhallituksen puheenjohtajana.

Rallin mukaan MTK metsäjohtokunnassa on tarve tuoda esiin entistä enemmän naismetsänomistajien näkemyksiä: "Tulevaisuuteen katsova ja uudistuva MTK hyötyy monipuolisista perspektiiveistä. On tärkeää, että metsäjohtokunnassa on edustettuna laajempi kirjo jäsenistömme ääniä," toteaa Ralli. Tällä hetkellä metsäjohtokunnassa on 11 jäsentä, joista vain yksi on nainen.

Kaisa Rallin strateginen ajattelu ja kokemus metsänhoitoyhdistyksen palveluiden käyttäjänä tekevät hänestä erinomaisen ehdokkaan tähän tehtävään. Hänellä on paitsi syvällinen metsäosaaminen, myös vahvat taidot talous- ja liiketoiminnan osalla.

Metsäjohtokuntaan on nyt avoinna kaksi paikkaa ja ehdolle on ilmoittautunut kolme henkilöä. MTK:n metsävaltuuskunta tekee esityksen henkilöistä lokakuun lopulla. Päätökset tehdään MTK:n valtuuskunnan syyskokouksessa marraskuun lopulla.

Ajankohtaista

  1. Puukauppa käynyt vilkkaana Savossa

    Puukauppa käynyt vilkkaana Savossa

    Etelä-Savo

    Etelä- ja Pohjois-Savo erottuvat kuluneen vuoden puumarkkinoita tarkasteltaessa. Maakuntien puukauppamäärä on pysynyt myös syksyyn tultaessa korkealla.

    Lue lisää
  2. Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savolle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savolle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkki

    Etelä-Savo

    Metsänhoitoyhdistys Etelä-Savo ry:lle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

  3. Jasmin Kähärä lähtee luottavaisena arvokisakauteen

    Jasmin Kähärä lähtee luottavaisena arvokisakauteen

    Etelä-Savo

    Vajaa kuukausi ennen hektisen kilpailukauden avausta hiihtäjä Jasmin Kähärä ehti kertomaan harjoittelustaan ja valmistautumisestaan tulevaan arvokilpailukauteen.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset