Näköalapaikka suomalaiseen metsään! - Valtuustovaalien ehdokasasettelu käynnissä 2.10. asti. Asetu ehdolle

Johtajan paikka avoinna

lappi

Nykyisen johtajamme jäädessä eläkkeelle, etsimme yhdistykseemme uutta, kokenutta ja innovatiivista johtajaa luotsaamaan meitä kohti tulevaisuuden haasteita ja mahdollisuuksia.

Oletko sinä valmis ottamaan vastuun tästä monipuolisesta tehtävästä, jossa pääset vaikuttamaan metsäalan tulevaisuuteen?

Ketä etsimme?

Sinulla on metsäalan koulutus tai muutoin osoitettu vahva metsäalan tuntemus. Kokeneena johtajana hallitset henkilöstöjohtamisen sekä osoitat vankkaa liiketoiminta- ja talousosaamista. Olet tottunut tekemään isoja päätöksiä ja pystyt kehittämään yhdistyksen toimintaa niin, että talous pysyy vakaana ja kasvavana. Vuorovaikutus- ja esiintymistaitosi ovat erinomaiset sekä osaat neuvotella ja tehdä yhteistyötä monenlaisten sidosryhmien kanssa.

Millainen rooli sinua odottaa?

Johtajana olet yhdistyksemme selkäranka. Vastaat toimihenkilöidemme työn sujuvuudesta ja pidät huolen siitä, että kaikki toimivat yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Pyörität yhdistyksemme liiketoimintaa, teet strategisia päätöksiä ja hallitset taloutta yhdessä hallituksen kanssa. Osallistut aktiivisesti edunvalvontaan ja liiketoiminnan kehittämiseen sekä huolehdit siitä, yhdistyksemme palvelut ovat aina huippuluokkaa.

Lisätietoja tehtävästä löydät alla olevasta linkistä. Sieltä pääset myös tekemään hakemuksen.

Ajankohtaista

  1. Tero Hänninen metsäneuvojaksi Tervolaan

    Tero Hänninen metsäneuvojaksi Tervolaan

    Lappi

    Lue lisää
  2. Paulus Nevalainen toimihenkilöksi Tornioon

    Paulus Nevalainen toimihenkilöksi Tornioon

    Lappi

  3. Ylitornion toimistonhoitaja Riitta Keskitalo eläkkeelle

    Ylitornion toimistonhoitaja Riitta Keskitalo eläkkeelle

    Lappi

2024 © Metsänhoitoyhdistykset