Padasjoen korjuuesimies vaihtui

paijat-hame

Wille Soininen on aloittanut lokakuun alussa Padasjoen korjuuesimiehenä.

Aiemmin Padasjoella työskennellyt Antti Alhola jatkaa koko mhy:n alueella korjuupäällikkönä vastaten puun liikkumisesta tienvarresta eteenpäin jalostus- ja käyttöpaikkoihin. Lisäksi Antin tehtävinä on korjuu-urakoitsijoiden ja puun toimitusten sopimuksista huolehtiminen.

Wille on kotoisin Aurasta, nykyisin kotipaikka löytyy Tampereelta, josta hän on valmistunut metsätalousinsinööriksi. Päijät-Hämeessä hänellä kuitenkin on sukua ja täällä hän on muutaman vuoden opiskellutkin.

Mhy Päijät-Hämeessä WIlle on ollut jo vuoden verran puunkorjuun avustavissa tehtävissä, hoitanut tuurauksia sekä linkkimastojen aluspuustojen hoidon organisointia.

Kun metsässäsi on erityisesti harvennuskohteita, niin kysy tarjousta korjuusta mhy:ltä. Willen tavoitat puh. 044 342 0065 tai wille.soininen@mhy.fi

Ajankohtaista

  1. Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukauppa on siirtynyt yhä enemmän kohti talvileimikoita. Tarjouksia tulee normaalia enemmän kaikkiin leimikoihin ja kilpailu on kovaa.

    Lue lisää
  2. Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Päijät-Häme

    Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen vaaleissa on 32 ehdokasta, joista uusia on kahdeksan.

  3. Puun hinnat Päijät-Hämeessä syyskuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä syyskuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukauppa ei hintojen osalta notkahtanut heinäkuussa, vaan kaupankäyntiä jatketaan alkusyksystä siitä mihin kesäkuussa jäätiin. Syyskuun keskihinnat ovat harvennuksissa kirineet jopa ennätystasolle.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset