Jonna Lättilä Heinolan metsäasiantuntijaksi

paijat-hame

Jonna Lättilä aloitti syyskuun alussa Heinolan länsiosien, Vierumäen ja Asikkalan Rutalahden alueen uutena metsäasiantuntijana. Jonna on ollut metsänhoitoyhdistyksessä kesäkuusta 2023 ja hän on toiminut sijaisena ja kiireapuna metsäasiantuntijan sekä korjuupuolen tehtävissä.

Jonna jatkaa Minna Lautalan alueella Minnan siirtyessä luonnonhoidon erityisasiantuntijaksi koko yhdistyksen alueelle. Minnan tehtävinä on jatkossa erityisesti ympäristötuki-, METSO- ja HELMI-asiat sekä metsäluonnon hoito. Jos metsässäsi on arvokkaita luontokohteita, voimme selvittää, saisiko niihin taloudellista korvausta.

Jonnan itsestään kertomaa: "Olen Heinolasta alun perin kotoisin ja nyt pääsin töiden perässä muuttamaan takaisin kotikulmille. Metsätalousinsinöörin opinnot suoritin Mikkelissä, josta valmistuin pari vuotta sitten. Ennen metsätalousinsinööriopintoja työskentelin ravintola-alalla.

Olen pienestä pitäen liikkunut paljon metsässä, sienestyksen, marjastuksen ja ulkoilun parissa. Kantarelliaikaa odotan joka vuosi. Lähellä sydäntäni ovat myös eläimet, erityisesti koirat, joita itseltänikin löytyy kaksi.

Pidän työssäni siitä, että pääsen tapaamaan asiakkaita, sillä asiakaspalvelutyö on ollut itselle aina mieluista. Työpäivät ovat myös hyvin monipuolisia ja erilaisia, mikä onkin yksi lempiasioistani metsäasiantuntijan työssä. Toivottavasti tavataan metsäisissä maisemissa!"

Ajankohtaista

  1. Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Puun hinnat Päijät-Hämeessä lokakuussa 2024

    Päijät-Häme

    Puukauppa on siirtynyt yhä enemmän kohti talvileimikoita. Tarjouksia tulee normaalia enemmän kaikkiin leimikoihin ja kilpailu on kovaa.

    Lue lisää
  2. Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Mhy Päijät-Hämeen valtuustovaalien ehdokkaat

    Päijät-Häme

    Metsänhoitoyhdistys Päijät-Hämeen vaaleissa on 32 ehdokasta, joista uusia on kahdeksan.

  3. Padasjoen korjuuesimies vaihtui

    Padasjoen korjuuesimies vaihtui

    Päijät-Häme

    Wille Soininen aloitti Padasjoella korjuuesimiehenä lokakuun alussa.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset