Kilpailutetut puun hinnat

Metsänhoitoyhdistykset tarjoavat jäsenilleen näkymän kilpailuttamiinsa puunkauppoihin. Jäsenenä näet alueelliset keskihinnat hakkuutavoittain.

Puun hinta on monella metsänomistajalla yksi määräävä tekijä puukauppoja suunnitellessa. Metsäteollisuuden tarjoamaa puukauppojen keskihintaa voi katsella monen eri toimijan sivuilla. Metsänhoitoyhdistykset ja MTK tarjoavat jäsenilleen hintaseurannan tueksi hintainformaatiota Metsänhoitoyhdistysten kautta kilpailutetuista puukaupoista.

Taustatietoja voi suodattaa omia puukauppoja ajatellen

Tarjolla on paljon puun hintainformaatiota, jota voi muokata vastaamaan omia tarpeitaan. Miltä kuulostaisi, jos voisit vertailla kuusitukin hintaa eri korjuukelpoisuuskohteilla? Hyvältä, vai mitä. Varsinkin kesä- ja kelirikkoleimikoilla tarjottu hinta voi kilpailutuksen jälkeen olla huomattavasti korkeampi kuin keskihinnat antavat ymmärtää.

Kauttamme saat paljon lisätietoa puukauppapäätöksesi tueksi.

Lähde Mhy:n puukauppatilastot, mtk.fi

Kilpailutetut puun hinnat näytetään vain jäsenille

Kilpailutetut puun hinnat ovat tarjolla jäsenportaali Oivan kautta.

Ohje Oiva-kirjautumiseen

Oiva-jäsenpalveluportaali

Valtakunnallinen

Oiva on MTK:n jäsenyhdistyksien jäsenpalveluportaali, josta löydät mm. jäsenkortin sähköisessä muodossa, linkit jäsenetuihin ja omat jäsenlaskusi vaikka veroilmoitusta varten. Oivassa voit myös itse päivittää osoitetietosi ja muuttaa laskun paperilaskusta e-laskuksi tai sähköpostilaskuksi.

Lue lisää
Oiva-jäsenpalveluportaali
Tilaa Metsänhoitoyhdistysten uutiskirje

Tilaa Metsänhoitoyhdistysten uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen, saat sähköpostiisi tiedotteita tapahtumistamme, ajankohtaisista metsäuutisista sekä puukauppatilanteesta ja puun hinnasta.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset