Metsän uudistaminen

Metsänuudistamisen avulla vaikutat siihen, miltä metsäsi näyttää ja miten se tuottaa tulevaisuudessa. Samalla täytät päätehakkuiden jälkeisen metsälain uudistamisvelvoitteen. Metsän uudistaminen on iso sijoitus ja valitut ratkaisut vaikuttavat seuraavaan päätehakkuuikään asti. Metsäasiantuntijasi auttaa sinua oikean maanmuokkausmenetelmän ja puulajin valinnassa. Saat tarvittaessa meiltä metsäsi uudistamispalvelut mm. maanmuokkauksen, sopivat taimet ja istutuksen. Saat istutustyöllemme myös ensimmäisen kasvukauden takuun.

Kohde
Aukea
Ajankohta
Uudistushakkuun jälkeen
Pyydä tarjous

Taimikko varttuu nopeasti ja pärjää kilpailussa vesakolle

Kohteeseen sopivalla menetelmällä ja puulajilla uusi metsä saadaan nopeasti kasvun alkuun ja taimet pärjäävät kilpailussa luonnon vesakkoa ja heinittymistä vastaan.

Kustannukset kuriin oikeilla menetelmillä

Autamme valitsemaan oikean maanmuokkausmenetelmän ja puulajin. Epäsopivalla maanmuokkauksella tai taimivalinnalla voidaan menettää uuden metsän kasvuun lähdössä vuosia. Metsän uudistamisen kustannukset voivat tällöin tuplaantua.

Istutustyön tekevät ammattitaitoiset metsurimme

Taimi pitää istuttaa muokkausjäljessä kasvun kannalta optimaalisimpaan paikkaan. Muuten se voi kuivua, jäädä heinikon alle tai jopa hukkua liikaan veteen. Kun käytät metsureitamme, sinun ei tarvitse miettiä oikeaa istutuskohtaa. Istutustyölle annamme laatutakuun.

Tilaa palvelu

Lähetä tarjouspyyntö

Pyydä tarjous sinulle sopivimmista palveluista ja toimenpiteistä. Tarjouksen pyytäminen ei edellytä jäsenyyttä.

Tilaa OmaMetsän kautta

OmaMetsästä tilaat tarvitsemasi palvelut helposti omasta Metsänhoitoyhdistyksestäsi. Voit myös kysyä lisää palvelusta omalta metsäasiantuntijaltasi.

Soita tai lähetä sähköpostia

2024 © Metsänhoitoyhdistykset