Ehdota ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi!

Valtakunnallinen


Keneltä olet saanut loistavaa palvelua ja edunvalvontaa metsäasioissa? Kuka olisi Vuoden Kymppi -tunnustuksen arvoinen metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi? Ehdota palkittavaa!

Vuoden Kymppi on metsänhoitoyhdistysten tunnustus, joka myönnetään tänä vuonna seitsemännen kerran. Aiemmin palkituiksi ovat tulleet Mhy Kymenlaakso (2016), kenttäpäällikkö Arto Kosunen Mhy Pohjois-Savosta (2017), Mhy Österbotten (2018), toiminnanjohtaja Annakaisa Heikkonen Mhy Ylä-Lapista (2019), Mhy Savotta (2020), Sakari Tikka Mhy Pohjois-Karjalasta (2021) ja Mhy Oulun Seutu (2022).

Vuoden Kympiksi valitaan joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistys ja joka toinen vuosi metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi. Vuoden 2023 Vuoden Kympiksi valitaan metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilö tai tiimi.

Metsänomistajilla sekä metsänhoitoyhdistysten ja MTK:n edustajilla on mahdollisuus ehdottaa mielestään ansioitunutta metsänhoitoyhdistyksen toimihenkilöä tai tiimiä Vuoden Kympiksi nettilomakkeella, jonka pääsee täyttämään TÄÄLTÄ. Ehdotus on tehtävä viimeistään sunnuntaina 24.09.2023.

Perustelut Vuoden Kympiksi valitsemiselle ovat vapaamuotoiset, mutta tunnustusta myönnettäessä korostetaan erityisesti ansioita metsänomistajien etujen ajamisessa sekä metsänomistajaorganisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelussa. Valinnassa otetaan huomioon myös saatu asiakaspalaute. Laitathan ehdotukseesi mukaan omat yhteystietosi mahdollisia lisätietoja varten.

Vuoden Kympin valitsee tehtyjen ehdotusten perusteella MTK:n metsäjohtokunta. Voittaja julkistetaan ja palkitaan 2.11.2023 pidettävässä metsävaltuuskunnan kokouksessa.

>> Ehdotuslomake

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä kilpailukoordinaattorina toimivaan Petteri Ojarintaan (050 5210486, petteri.ojarinta@mtk.fi).

Ajankohtaista

 1. Tutustu OmaMetsän uusiin ominaisuuksiin

  Tutustu OmaMetsän uusiin ominaisuuksiin

  Valtakunnallinen

  OmaMetsä palvelut uudistuvat hurjaa vauhtia. Metsänhoitoyhdistyksien jäsenpalvelusta on rakentunut kilpailuvaltti, joka tuottaa metsänomistajajäsenilleen lisäarvoa. Uudistus varmistaa metsänomistajalähtöistä päätöksentekoa tukevaa tietoa. Tiedolla voidaan tukea metsänomistajien liiketaloudellisia puunmyyntien ja hoitotoimien suunnitteluja sekä vahvistetaan metsänomistajan omaa metsäsuhdetta. OmaMetsä palvelun uusissa ominaisuuksissa on otettu huomioon molempia. Palvelut kehittyvät ja uusia ominaisuuksia otetaan jatkuvasti käyttöön.

  Lue lisää
 2. Metsävisan voitosta kisattiin Solvallan metsissä

  Metsävisan voitosta kisattiin Solvallan metsissä

  Valtakunnallinen

  Yläkoulujen valtakunnallisen Metsävisan finaali järjestettiin 23. toukokuuta Espoossa. Loppukilpailuun kutsuttiin 50 alkukilpailussa parhaiten pärjännyttä nuorta. Haastavassa kisassa voittajaksi selviytyi Ilari Kämäräinen Vaalan yhtenäiskoulusta. Metsänhoitoyhdistykset ja MTK ovat tarjonneet jo 10 vuoden ajan kesätöitä hyvin pärjänneille visailijoille.

 3. Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Apulanta-metsä syntyi Rantasalmelle

  Valtakunnallinen

  Rantasalmen kunnan metsään istutettiin parituhatta koivun tainta viime viikonloppuna Apulannan fanien talkoovoimin. Apulannan ja istuttajien toiveena on monimuotoinen metsä, joka tarjoaa virkistystä puun tuotannon ohella.

2024 © Metsänhoitoyhdistykset