Vuoden Kymppi -palkinto pirkanmaalaiselle Jouko Lehtiselle

Valtakunnallinen

Ehdotuksia palkinnon saajaksi annettiin yli 60. Metsäjohtokunta päätti Vuoden Kymppi- palkinnon lisäksi myöntää kunniamaininnan erityisasiantuntija Timo Hannoselle.

MTK:n metsäjohtokunta myöntää vuosittain Vuoden Kymppi -tunnustuksen joko metsänhoitoyhdistykselle tai yhdistyksen toimihenkilölle ansiokkaasta metsänomistajien etujen ajamisesta sekä Metsänomistajat-organisaation jäsenten ja muiden metsänomistajien palvelusta. Vuoden Kymppi -palkinto luovutetaan perinteisesti MTK:n metsävaltuuskunnan vuosikokouksessa.

Vuoden Kymppi -palkinto myönnettiin tänä vuonna Mhy Pirkanmaan metsäasiantuntija Jouko Lehtiselle. Valinnassa esiin nousivat erityisesti Lehtisen aktiivisuus ja neuvonta metsänomistajien suuntaan. Erilaisten metsänomistajien huomiointi ja metsien tarpeiden huomioinnit nousivat metsänomistajien kommenteissa esille.

Metsänomistajien kommentteihin yhtyy myös Mhy Pirkanmaan johtaja Jussi Parviainen.

”Metsänomistajien kommentit pitävät täydellisesti paikkansa. Jouko on erinomainen valinta palkinnon saajaksi. Hän on toimihenkilöiden ehdotonta eliittiä ja yksi parhaimmista metsäasiantuntijoista, joita olen urallani tuntenut”, Parviainen kiittelee.

Kunniamaininta Päijät-Hämeeseen

Metsävaltuuskunnan kunniamaininta myönnettiin Mhy Päijät-Hämeen Timo Hannoselle. Metsänomistajien ja toimihenkilökollegoiden kommenteissa korostettiin osaamista koulutusta ja kiinteistövälitystä koskevissa kysymyksissä.

Timo Hannonen (vas.) Mhy Päijät-Hämeestä ja Jouko Lehtinen Mhy Pirkanmaalta

”Timo on toiminut jo pitkään todellisena uranuurtajana metsäomaisuuden hallintapalveluiden kehittämisessä ja toteuttamisessa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin. Timo on aktiivisesti kouluttanut niin metsänomistajia kuin toimihenkilöitäkin näissä eri osa-alueissa niin alueellisesti kuin valtakunnallisestikin, todella arvostettuna asiantuntijana”, Mhy Päijät-Hämeen johtaja Jari Yli-Talonen kommentoi.

Vuoden Kymppi valittiin tänä vuonna kahdeksatta kertaa.

Ajankohtaista

 1. Metkan tukitasot ja -ehdot on vahvistettu

  Metkan tukitasot ja -ehdot on vahvistettu

  Valtakunnallinen

  Valtioneuvosto on 16.11.2023 antanut asetuksen metsätalouden määräaikaisesta kannustejärjestelmästä annetun lain voimaantulosta ja asetuksen metsätalouden kannustejärjestelmästä. Ohessa maa- ja metsätalousministeriön tiedote tukitasoista – ja ehdoista kokonaisuudessaan.

  Lue lisää
 2. Mikko Tiirola avasi metsävaltuuskunnan kokouksen Hanasaaressa

  MTK:n Mikko Tiirola: Luontoa ei suojella komission, vaan Suomen ja suomalaisten vuoksi

  Valtakunnallinen

  ”Metsänomistajat ovat sitoutuneita kestävään metsätalouteen. Tämä vaatii kuitenkin ennakoitavuutta”, metsävaltuuskunnan puheenjohtaja Mikko Tiirola korosti metsävaltuuskunnan vuosikokouksen avauspuheessaan Hanasaaressa 2. marraskuuta.

 3. Metsävaltuuskunnan metsäseminaari 1.11.2023 kello 13.00 alkaen

  Metsävaltuuskunnan metsäseminaari 1.11.2023 kello 13.00 alkaen

  Valtakunnallinen

  Mielenkiintoisessa metsäseminaarissa keskitytään erityisesti suometsien hoitoa käsitteleviin kysymyksiin. Seminaari on seurattavissa etäyhteyksiä pitkin. Metsävaltuuskunnan vuosikokousta vietetään 2. marraskuuta.

2023 © Metsänhoitoyhdistykset