Skogsvägar

Är din skogsväg i bra skick? Är dikena öppna och strömmar vattnet i trummorna? Skicket på skogsvägen påverkar hur lockande din stämplingspost är för virkesköparna. En iståndsatt väg syns genast i priset på virket. En väg till posten som är i bra skick minskar också kostnaderna för skogsvårdsarbetet.

Begär en offert
Skogsvägar

En bra skogsväg ökar priset på virke

En skogsväg i bra skick möjliggör transport av maskiner och virke även när marken inte är frusen. Genom att sätta skogsvägen i skick blir drivning av vinterstämplingsposten i bästa fall möjlig även på sommaren. Detta syns som bättre priser på virket.

Plantor och skogsarbetare färdas längs med väg

Ju längre väg plantor eller röjsågen ska bäras till fots, desto dyrare blir arbetet. Genom att hålla din väg i skick kan både utrustning och aktörer transporteras till stämplingsposten med mindre kostnader.

Skicket på vägarna påverkar värdet på din skogsfastighet

Värdet på skogsfastigheten påverkas utöver skogsbeståndets mängd även av fastighetens tillgänglighet. En skogsväg i bra skick höjer värdet på din skogsfastighet.

Beställ en tjänst

Skicka offertförfrågan

Begär en offert på de tjänster och åtgärder som passar dig bäst. Att begära offert kräver inte medlemskap.

Beställ via EgenSkog

Du kan enkelt beställa de tjänster du behöver från din egen skogsvårdsförening via EgenSkog. Du kan också fråga din egen skogsexpert för mer information om tjänsterna.

Ring eller skicka e-post

palvelutoimisto@mhy.fi040 720 3160
Beställ Skogsvårdsföreningarnas nyhetsbrev

Beställ Skogsvårdsföreningarnas nyhetsbrev

Genom att beställa nyhetsbrev får du till din e-post infobrev om våra evenemang, aktuella skogsnyheter samt virkeshandelsläget och virkespriser.

2024 © Skogsvårdsföreningarna